Brainstormsessies

pionnen_torentjeSoms is het fijn als ‘iemand van buiten’ met een frisse blik meedenkt. Daarvoor leid ik brainstormsessies of neem ik deel aan denksessies. 

Mogelijkheden brainstormsessies

  • Verkenning. 1-op-1-sessie. In maximaal twee uur bekijken we de vraag en wat er nodig is om verder te kunnen. Een sessie als deze levert op: een duidelijke richting en actiepunten en: opluchting, want er is ordening in gedachten en een bepaalde richting duidelijk.
  • Specifieke vraag. In klein gezelschap tot 3-5 personen. In een dagdeel gaan we een specifieke vraag over een dienst, product of idee in grote lijnen verder uitwerken. Een sessie als deze levert op: een duidelijke richting en actiepunten en: opluchting, want er is ordening in gedachten en een bepaalde richting duidelijk.
  • Fun. Met collega’s of klanten informatie en inspiratie opdoen met een bepaald doel. Levert op: een leuke bijeenkomst met een goed gevoel.
  • Meedenker. Hou je een brainstorm of denksessie met je organisatie, dan kan ik deelnemen als actieve en creatieve meedenker die volop bruikbare inspiratie oplevert.

 

 

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.