Brainstormsessies

pionnen_torentjeSoms is het fijn als ‘iemand van buiten’ met een frisse blik meedenkt. Daarvoor leid ik brainstormsessies of neem ik deel aan denksessies. 

Mogelijkheden brainstormsessies

  • Verkenning. 1-op-1-sessie. In maximaal twee uur bekijken we de vraag en wat er nodig is om verder te kunnen. Een sessie als deze levert op: een duidelijke richting en actiepunten en: opluchting, want er is ordening in gedachten en een bepaalde richting duidelijk.
  • Specifieke vraag. In klein gezelschap tot 3-5 personen. In een dagdeel gaan we een specifieke vraag over een dienst, product of idee in grote lijnen verder uitwerken. Een sessie als deze levert op: een duidelijke richting en actiepunten en: opluchting, want er is ordening in gedachten en een bepaalde richting duidelijk.
  • Fun. Met collega’s of klanten informatie en inspiratie opdoen met een bepaald doel. Levert op: een leuke bijeenkomst met een goed gevoel.
  • Meedenker. Hou je een brainstorm of denksessie met je organisatie, dan kan ik deelnemen als actieve en creatieve meedenker die volop bruikbare inspiratie oplevert.