Op mijn 23e werd ik freelance journalist. De meeste mensen die net als ik de studie journalistiek hadden afgerond, namen een vaste baan. Ik besloot te gaan werken voor klanten. Als zelfstandige. De beste keus voor een leven lang leren.

Dat is inmiddels een kwart eeuw geleden. Ik heb ook nog een tijd wél in vaste dienst gewerkt en langere opdrachten als interimmer gedaan bij grote organisaties. Ik heb bladen gerestyled, campagnes opgezet, reisreportages gemaakt. Ik ben hoofdredacteur, eindredacteur en manager geweest. Ik heb een sustainable fashion brand en een content school opgericht.

En met al die klussen, projecten, opdrachten, ondernemingen ben ik meegegroeid met de steeds weer nieuwe communicatietechnologieën, heb ik veel mensen leren kennen en van alles geleerd over ondernemen, sales en marketing, leiding geven en netwerken. Ook ben ik op de meest uiteenlopende onderwerpen stukken wijzer geworden, heb ik talloze inzichten gekregen in organisatiestructuren en weet ik veel over team- en samenwerking.

Ik was tot voor kort een echte ‘manus-van-alles’, voor allerlei jobs inzetbaar. Ik voegde me naar de identiteit van opdrachtgevers, maar… werd daar steeds minder happy van.

Op een gegeven moment ontdekte ik dat ik ook vanuit mijn eigen identiteit, passie en kennis kan ondernemen. Dat was na al die jaren echt wéér een nieuwe learning, waarvan ik nu denk: dat ik er niet eerder op gekomen ben 🙂

Dus: sinds 2018 onderneem ik groen! Hoe?

* Als eigenaar en creator van blogsite en contentplatform www.dailygreenspiration.com en www.dailygreenspiration.nl
* Als maker van & adviseur over content over natuur, groen, milieu en alles wat de natuur dichter bij de mens brengt.
* Als natural storyteller, blogger, fotograaf, vlogger, podcaster, Instagram-fan en nano-influencer.
* Als co-auteur Avontuurlijk Tuinieren (voorjaar 2019 op de markt bij KNNV-uitgeverij)
* Als facilitator van contentworkshops en creatieve sessies op mijn vakgebied(en)

Kijk op DailyGreenspiration om te lezen wat ik voor je kan betekenen.

Verder ben ik Business Reader, wat betekent dat ik ondernemers en organisaties adviseer bij zakelijke vragen. Ik bekijk of je ergens energie in moet steken en hoe.

 

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.