Het is voor je branding en marketing verstandig om ook op andermans sites te bloggen, dus ik ben een experiment aangegaan door te gastbloggen op de internationale site BrainLeaf, waarop ZZP’ers elkaar wereldwijd over zakendoen als zelfstandige informeren. Dat moest dus in het Engels. 

Mijn posting ‘3 Fun Activities that will Help Your Business in 2015‘ is zojuist gepubliceerd – een beetje aan de late kant, zo eind januari, maar er ging een hele procedure overheen. Achter de schermen bleek een aantal mensen de tekst te moeten lezen en goed te keuren.

De redactie stuurde me zojuist een felicitatiemail met allerlei kant-en-klare berichtjes voor mijn website, Linkedin, Facebook en Google+ die ik direct kan knippen/plakken, zodat ik zelf mijn blogpost kan promoten. Heel aardig en ze nemen zo lekker veel werk uit handen, maar ik tweak ze wel een beetje naar mijn eigen tone-of-voice.

Eerste learning: de volgende keer kies ik een wat minder actueel onderwerp.

 

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.