Diensten

Ik maak en adviseer over ‘groene content’ voor twee soorten klanten.

Geode Methode

1. Communicatieafdelingen, communicatie/contentbureaus en uitgevers

Als contentprofessional werk ik met andere contentprofessional om doelgroepen te bereiken met aansprekende communicatie in tekst en beeld.

  • Contentadvies en -concept
  • Contentproductie
  • Contentworkshops en -reviews
  • Ideeën-generator. Als je zelf, of met een team, gaat denken over een product, plan, dienst, campagne, pitch, beurs, evenement, reorganisatie, workshop, vlogserie, whatever: vlieg me in om mee te denken tijdens een brainstorm.

2. Bedrijven en organisaties met groene/duurzame producten of diensten

Als eigenaar van mijn contentplatform DailyGreenspiration zorg ik voor zichtbaarheid onder mijn volgers en lezers door hoogwaardige en originele content te maken over je producten en diensten, via mijn blogs, sociale media en nieuwsbrieven. Je zult je doelgroep er graag naar verwijzen.

Samenwerken

Lees meer op deze pagina.

 

strategiesessies

 

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.