Over mij

Ooit begon ik mijn loopbaan als journalist en bladenmaker. En ook als zelfstandig ondernemer. De afgelopen jaren heb ik ontelbaar veel verschillende dingen gedaan voor heel uiteenlopende opdrachtgevers op marketing-communicatiegebied. Ik ben een alleskunner en ook een echte doener. Iedereen kon me altijd voor allerlei opdrachten bellen en ik vond het ook heel lang leuk om ze te uit te voeren. 

Maar al die dynamiek, die hectiek en die veelheid, die werd ik op den duur beu. Ik wilde graag wat meer focus en meer doen waar ikzélf vooral warm voor loop. 

Dus… heb ik een aantal zaken aan de kant geschoven om ruimte te maken voor twee oude liefdes: mijn creatieve vak en de natuur. Per 1 januari 2018 heb ik me vol op mijn missie gestort: mensen het belang van de natuur op onze aardbol laten ervaren via inspirerende communicatie over groen, natuur en de schoonheid van ‘moeder aarde’. Dat doe ik met DailyGreenspiration. Iedereen die een missie heeft die strookt met de mijne, kan me benaderen voor opdrachten. Ik maak content (foto’s, tekst, video, audio, social) over en voor alles wat mensen dichterbij de natuur brengt. 

Volg me op Linkedin > als je me uitnodigt, vind ik het prettig om daarbij een kort bericht van je te ontvangen, dan kan ik je beter plaatsen en onthouden 🙂

Katja Staring

 

 

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.