Laboratorium

pionnen_torentjeIn 2008 richtte ik Chatoui op. Bedoeld als inspiratiebron voor hergebruik.

Om op de hoogte te blijven van: sociale media, merkbekendheid, marketing, maatschappelijk verantwoord ondernemen, contentstrategie, free publicity, storytelling, (product)fotografie, design en netwerken. En om mijn tomeloze creativiteit en hergebruikgekte te kanaliseren.

Chatoui groeide uit tot een accessoiremerk(je) gebaseerd op hergebruik.

Ik produceerde in samenwerking met sociale werkplaatsen en leerwerkbedrijven limited editions als tassen, sjaals, woonkussens, en keukenschorten van gebruikte textiel, afkomstig van kringloop- en inzamelbedrijven. Die verkocht ik op hippe marktjes, in toffe boetieks, via mijn eigen webshop en zelfs in een eigen stand op de Woonbeurs. Chatoui kreeg flink aandacht in media voor vrouwen en het ‘groene publiek’.

Maar dat liep enigszins uit de hand qua tijdbesteding.

Dus besloot ik begin 2013 van Chatoui weer het oorspronkelijke platform voor hergebruikinspiratie te maken. Ik verruilde de Magento-webshop voor een webwinkel op Etsy en op www.chatoui.nl geef ik talloze tips en inspiratie voor huis-tuin-en-keuken-hergebruikinspiratie.

Ik gebruik Chatoui nog steeds als laboratorium, om tools als o.a. Twitter, Facebook, Pinterest, Instagram, Youtube, Mailchimp, Etsy, Issuu, Windows Movie Maker, etc. te exploreren. Met die kennis kan ik ook mijn communicatieklanten weer beter adviseren.Chatoui fashionable items made of used materials

 

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.