Ideeën-generator

strategiesessiesAl mijn hele leven bedenk ik ideeën, maar heb dat nooit zo specifiek benoemd, terwijl het een van mijn grootste talenten is. Nu bied ik deze skill ‘los’ aan.  Ik ben een sterke conceptdenker. Daar waar strategen ophouden, ga ik verder in op de inhoud. Ik bedenk HOE je iets gestalte geeft binnen een strategie. 

Ideeën-generator

Je weet wat je wilt bereiken. Je weet ook wat je te vertellen hebt aan je klanten. Maar wat is een leuke invalshoek, een goede invulling, je inhoudelijke strategie?

  • Wie een goed idee nodig heeft, lever ik input. Van een blog- of vlogconcept, nieuwsbriefconcept tot een product- of marketingconcept, of workshopinoud. Zodat je met een goed en klantgericht idee zelf de uitvoering kunt (laten) doen.
  • Als je met een team gaat denken over een product, dienst, campagne, pitch, whatever: huur me in om mee te denken tijdens een brainstorm. Ik lever meerwaarde.

wolken03_720px

 

 

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.