Goed bezig

Mijn twee vrijwilligersbaantjes zijn:

GreenwishBestuurslid van Greenwish

Greenwish is een netwerkorganisatie die denkkracht en creativiteit uit de samenleving verbindt met grotere organisaties en bedrijven. Greenwish faciliteert in het langzaam kneden van nieuwe allianties, met aandacht en compassie. Het is mensenwerk. En het kost tijd. Het is mensen laten kijken door een nieuwe bril. Initiatiefnemers, ambtenaren, ondernemers, allen gelijk.

Juryvoorzitter ‘digitale jury’ Aad Struijs Persprijs

De Aad Struijs Aad Struijs PersprijsPersprijs (ASP) is de enige onafhankelijke persprijs voor de Nederlandstalige reisjournalistiek. Sinds dit jaar is er een nieuwe, aparte categorie voor bloggers. Hiermee speelt het bestuur in op de snelle groei van de digitale reisproducties. Daarnaast blijft de categorie voor journalistieke printproducties bestaan. Er worden voortaan twee prijzen uitgereikt. De inschrijving voor de ASP 2017 start begin september.

De vakprijs bestaat al sinds 2007 en is vernoemd naar Aad Struijs, reisjournalist en -auteur, die met zijn toeristische artikelen en boeken grote bekendheid en waardering verwierf. Ik heb vele malen met hem gereisd in mijn ‘reisreportertijd’.

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.