Contentresearch & ontwikkeling

Als ontwikkelaar bekijk ik hoe u uw expertise of boodschap(pen) kunt omzetten in goede redactionele inhoud voor de juiste doelgroepen. Ik help uw specifieke en unieke knowhow te tonen of verkopen. Of ik kijk hoe uw boodschap het beste kan worden overgebracht. Zodat de doelgroep uw boodschap ook wil en kan ontvangen.

Ook onderzoek ik welke publicatievormen (boek, tijdschrift? digi-magazine, responsive website, app? video? special product? lezingenreeks, webinars? totaalconcept?) en sociale mediaplatformen daarvoor het meest geschikt zijn.

Na een gesprek en contentresearch kom ik met een concept waarmee u nieuwe inkomstenstromen of meer aandacht kunt genereren.

Daarvoor bied ik de volgende diensten aan:

pionnen02_720px

1. Gespreksronde

We bespreken wat ik voor u kan betekenen. We praten we in een of meer vervolggesprekken (afhankelijk van uw type vraag) verder over de voortgang en inhoud van onze samenwerking.

2. Contentresearch

Onderzoek naar diverse soorten informatie en kennis in uw organisatie op toepasbaarheid. Welke knowhow is er? Welke doelgroepen zijn er? Welke publicatievormen passen daarbij? U krijgt een aanbevelingsrapport met enkele afgebakende concepten waarmee u zelf aan de slag kunt, of waar u met mij een vervolg aan kunt geven:

pionnen_torentje

3. Ontwikkeling en concretisering

a. Een product. Naar aanleiding van de contentresearch ga ik aan de slag met de realisatie van het meest gewenste of veelbelovende product.

Voorbeelden van producten: website, (e-)boek, (e-)magazine, blog, evenement, webinar, lezing, video. Zie ook deze pagina.

b. Portfolio. Naar aanleiding van de contentresearch of het eerste product kan ik verdere realisatie op me nemen van een geheel portfolio aan uitgeefproducten.

 

Meer weten?

Praktijkcases vindt u hier.

Via het contactformulier kunt u mij vragen om meer informatie.

 

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.